Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Ajalehe „Postimees“ augusti ostukorvi uuring tõi esile, et Prisma hinnad on kauplusekettide võrdluses kõige soodsamad. Vahe kõige kallima turuosalisega oli lausa üle 13 euro.

Prismas sai toidukauba kätte 65 euroga, sama kui Selveris tuli sama kauba eest välja käia 78 eurot. Hinnavahed olid kõigis kaubakategooriates enam-vähem ühesugused, jäädes kolme kuni nelja euro kanti. Hinnatabelis jäävad silma mitmed toidukaubad, mille hind Prismas on konkurentsitult kõige odavam – näiteks juust, hakkliha ja mitmed teraviljahelbed. Neid saadavad toidukaubad, mille hind on võrdselt odav nii Prismas kui mõne teise pakkuja juures.

Lisaks sellele, et praegu saab ostukorvi toiduained Prismast kõige soodsamalt, oli tulemus sama ka kogu möödunud aastale tagasi vaadates. „Postimees“ tõi esile, et Prisma on pakkunud aasta jooksul stabiilset soodsaimat hinda.