Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Prisma odavdas taaskord püsivalt üle kolmesaja toote hinda, et pakkuda konkurentsitult soodsaimat ostukorvi.

Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles, et Prisma eesmärk on pakkuda samaaegselt parimat kaubavalikut ja Eesti jaekettide kõige soodsamat hinda. “Prisma on (nii Postimehe kui Delfi) toidukorvi uuringute põhjal järjepidevalt Eesti jaekaubanduse hinnaliider, kuid me ei kavatse loorberitele puhkama jääda, vaid pingutame igapäevaselt, et pakkuda kvaliteetseid tooteid soodsa hinnaga. Igapäevane toidukorv ei pea olema kallis,” kinnitas Kilpiä.

Prisma odavdas sadade toodete hinda ka aasta alguses ja nüüd on valikus üle 500 väga soodsa hinnaga toidu  – ja esmatarbekauba. “Igapäevaste toidukaupade hinnad oleme suutnud hoida Eesti soodsamaid. Näeme, et ka kliendid eelistavad lühiajalistele kampaaniatele kindlust, et Prismast saab kauba alati kõige odavamalt. Nüüd pöörame rohkem tähelepanu sellele, et toidukorv oleks taskukohane ka laktoosi- ja gluteenitalumatutele ja taimse toidu eelistajaile,” lisas Kilpiä.

Muu hulgas alanes mitmete pagari- ja lihatoodete, jäätiste, kohukeste, lastetoitude ja erinevate maiustuste hind. Odavdatud gluteenivabade toodete seas on näiteks gluteenivabad kaerahelbed, leib, ciabatta ja maiustused.

Kilpiä tõdes, et hinnataseme madalal hoidmine inflatsioonisurve olukorras ei ole kerge ülesanne. Värske Eurostati uuringu järgi on hinnatõus Eestis euroala kiireim. Odavam hind ei tule siiski kvaliteedi arvelt, vaid targemate valikute abil. “Soodsamate hinnavõimaluste leidmine efektiivsema transpordi, kaupluste toimimise ja töökorralduse kaudu on meie töö igapäevane osa. Näiteks oleme pööranud kauplusi uuendades tähelepanu keskkonnasõbralikkusele ja energiatõhususele,” lisas Prisma Eesti maajuht.

Soodsamad hinnad kehtivad püsivalt kõikides Prisma kauplustes ning augusti teises pooles avatavas kahes uues poes: Tallinnas Linnamäel ja Tiskres.