Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Prisma otsus langetada aasta alguses püsivalt ja märkimisväärselt mähkmete ja beebitoitude hindasid on leidnud noorte perede seas sooja vastuvõtu, mida tõestavad oluliselt kasvanud müüginumbrid. 

Aasta algusest veebruari lõpuni kasvas Prismas mähkmete müük võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 20,5 ja beebitoidu müük 8,5 protsenti, mis on suuremad näitajad, kui kett esiti prognoosis.

Prisma ostuosakonna juhi Tõnis Tomingase sõnul soovib Prisma olla lastega perede jaoks kõige laiema valikuga kõige soodsam pood. Selle eesmärgi realiseerumist tõestavad nii ostustatistika, klientide tagasiside kui ostukorvide võrdlused.

„Mähkmed ja beebitoit tähendavad noore pere jaoks püsivat ja suurt väljaminekut. Soovime anda oma väikese panuse selle nimel, et pered saaksid valida oma lapsele sobivaimad mähkmed ja seda mõistliku hinnaga,“ ütles Tomingas. „Sõltuvalt paki senisest maksumusest võib hinnavõit olla mõnekümnest sendist mitme euroni, mis mähkmete ostmise vajadust arvestades tekitab pere eelarvesse kindlasti olulist ruumi juurde.“

Lisaks õnnitleb Prisma kõiki Eesti juubeliaastal sündivaid beebisid, kinkides neile paki vastsündinu mähkmeid. Märtsi alguses oli kingituse kätte saanud üle 400 pere ning enam kui 600 oli kingisoovi registreerinud.

Prisma kingikampaaniat käivitada aidanud Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku ämmaemandusjuht Vivian Arusaar ütles, et noortel lapsevanematel on vajadus beebidele pakutavate toodete järele väga suur.

“Praktilisi kingitusi võtavad noored lapsevanemad alati hästi vastu ja kahtlemata on neil saadud kingituste üle väga hea meel,” lisas Arusaar.

 Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots lisas, et kett teeb pidevalt samme selle nimel, et lihtsustada perede elu. Näiteks on Prisma peredele vastu tulnud poekeskkonna kohaldamisega – kõikides Prismades on lastele mõeldud karussellid, loodud eeliskassad ja jagatakse tasuta puuvilju.

„Kliendid on Prisma poolt peredele suunatud lisavõimalused ja teenused positiivselt vastu võtnud, mis näitab, et oleme õigel teel,“ lausus Lankots. „Prisma klient võib kindel olla, et soodne hind on püsiv ning parema hinna pärast ei pea pingsalt jälgima kampaaniaid. Lisaks on meie jaoks väga oluline mugav ja avar poekeskkond, et seal liikumine oleks sujuv.“

Uued ja püsivalt soodsad hinnad hakkasid kõikides Prismades kehtima selle aasta algusest. Sõltuvalt perede mähkme- ja beebitoidueelistustest võib leibkonna kokkuhoid kujuneda vägagi arvestatavaks.

Mähkmete letil on igas Prismas vähemalt 89 toodet. Suuremates Prismades on valikus kuni 105 mähet 11 kaubamärgilt. Beebitoite on valikus 197 ja seda 23 kaubamärgilt. Kokku langetati hindasid 93 mähkmel kuni 30% ja pea 200 beebitoidul kuni 20%.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubandusketti SOK, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.

Beebitoitude ja mähkmete lehekülg:  https://www.prismamarket.ee/lastele

Vastsündinute registreerimis leht, tasuta kingituseks: https://www.prismamarket.ee/beebi