Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Osa Prismadest on avatud 24/7 kogu aasta vältel, kuid 20.-23. juunil on kogu ööpäeva jooksul avatud kõik Prismad üle Eesti.

Kogu ööpäeva jooksul avatud kauplustes saab teha jaaniostud endale sobival ajal. “Kõige aktiivsemad päevad jaaniostudeks on 22. ja 23. juuni, kui kauplustesse tuleb tavapärasest rohkem rahvast.  Kogu ööpäeva jooksul avatud kauplustesse saab jaani-ettevalmistusi tegema tulla kasvõi varahommikul või hilistel õhtutundidel ning vältida nii tihedamat sagimist. Klientide varasem tagasiside sellele valikuvõimalusele on olnud väga positiivne,” ütles Prisma Peremarketi toidukauba hanke- ja sortimendidirektor Kaimo Niitaru.

Jaaniaja kõige populaarsemad kaubad on grillimiseks sobivad lihatooted ja joogid nende juurde, kuid nende kõrval on kindlalt koha sisse võtnud ka puu- ja juurviljad. “Hitt-toodete hulgas on arbuus ja eestimaised liha- ja grilltooted. Grillimiseks on hakatud tihti tegema valikuid kergemate toodete poolelt, ostes näiteks kanalihatooteid või kala,“ märkis Niitaru. Tema sõnul on tänavu sortimenti lisandunud eriti lai valik grilljuuste ning veganšašlõkid.

Jookide osas tõi Niitaru välja alkoholivabade jookide müügi kasvu. „Alkoholivabade jookide tarbimine kasvab iga aastaga ning juurde on tulnud palju uusi valikuid ja maitseid. Sellel aastal näeme, et populaarsust koguvad alkoholivabad kokteilid ning nende segamiseks mõeldud joogipõhjad. Karastusjookidest on jätkuvalt populaarne suvejook kali,“ sõnas Niitaru.

Tema sõnul kasvab jaanipäeva ajal lisaks jaanitoitudele ja -jookidele ka grill- ning õuetarvete ostmine.

Prisma jätkab oma strateegiat parima hinnaga ostukorvi pakkumiseks. Viimase 13 Postimehe ostukorvi uuringu põhjal on Prisma olnud odavaim kauplusekett 9 korral, vaid neljal korral on jäädud teisele kohale.

 

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti kaksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.

Prisma kaupluste asukohad leiab siit: Prisma (prismamarket.ee)