Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Aprilli lõpus korraldas Tallinna Teeninduskool võistluse praeguste ja tulevaste kaubandustöötajate vahel, kus „Klienditeenindaja kaubanduses“ kategoorias sai esikoha Anna Tkachuk Narva Prismast.

„Žürii liikmed tõid välja, et võistlejad olid kõik väga heade teadmiste ning oskustega ning võistlus oli tasavägine. Rõõm oli näha praeguseid ja tulevasi kaubandustöötajaid oma elukutset väärtustamas ja professionaalsust näitamas,“ märkis Tallinna Teeninduskooli kaubandusvaldkonna juhtivõpetaja Aive Antson.

Anna ise ütles, et võistlus oli põnev. „Kartsin samuti nagu enne eksamit. Esiteks oli vaja meenuta kõike, mida õppisin, samuti kõiki oma kogemusi kaubanduses. Väljapanekute osas tuli valida õige tehnika, metoodika ja põhjendada valikut. Teenindamise ülesandes tuli kuulata ostjat ja paljusid asju selgitada. Väga tahtsin tuua esikohta Prismasse ja see õnnestus!“

„Klienditeenindaja kaubanduses“ valdkonnas olid võistlusülesanneteks müügisituatsioon, kaupade väljapanek ja kaupade märgistuse tundmine. Peale Anna osales võistlusel ka Rocca al Mare Prisma tiimijuht Jevgeni Jelisejev, keda toodi esile kui ainsat meesosalejat sel võistlusel.

Prisma esindaja panustas ka komisjoni töösse, seda müügikorraldajate võistluses – personaliosakonna tööajaplaneerimise juht Kristiina Gorjagina hindas seal 11 võistlejat. Prismas töötav Katrin Laks sai sel võistlusel neljanda koha. Müügikorraldajad pidid võistlusel näitama oma oskusi kaupade vastuvõtu, väljapaneku ja probleemide lahendamise osas koos korrektse õigusakti leidmisega.

Narva Prisma tiimijuht Anna Tkatchuk saavutas esikoha “Klienditeenindaja kaubanduses” võistluskategoorias.