Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
5 dlvett
-
50 gpärmi
-
1 tlsoola
-
2 slsuhkrut
-
3 slõli
-
12 dlnisujahu
- Keetmiseks:
-
2 lvett
-
3 slsiirupit
-
3 slsoola
Valmistamisjuhend
Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa pidevalt segades sool, suhkur ja õli ning jahu. Taigen võib olla pehme. Pane kerkima. Jaga taigen 16 tükiks ja vormi neist kuklid. Tee sõrmedega keskele auk. Aja vesi ja siirup suures potis keema. Pane saiad keevasse vette ja keeda neid 1-2 minutit mõlemalt poolt. Tõsta said ahjuplaadile ja küpseta 225 kraadi juures umbes 20 minutit. Serveeri soojalt või poolita ja rösti jahtunult. Täida meelepärase täidisega või valmista mitu erinevat täidist. Serveeri hommikusöögiks või vahepalana.