Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Tume punaveinikaste
6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Tume punaveinikaste annab ahjufileele viimase lihvi. Raputa valmis kastme pinnale roseepipart ning paku koos liha ja kastmega ka Hasselbackeni kartuleid ja kuumi aedvilju. Retseptid leiad meie teenuse alt.
Koostisosad
-
4 dllihapuljongit
-
1 dlpunast veini
-
2 slbalsamiveiniäädikat
-
1väike sibul
-
1loorberileht
-
1 slkastmepaksendajat
-
10 gvõid
-
jahvatatud musta pipart
-
veidi soola
-
(roseepipart)
Valmistamisjuhend
Mõõda lihapuljong ja punavein potti. Lisa palsamiveiniäädikas, hakitud sibul ja loorberileht. Keeda väiksel kuumusel 10 minutit.
Kurna puljong. Lase keema, lisa kastmepaksendaja ja keeda minut aega. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa või. Soovi korral raputa kastme peale roseepipart.