Tume punaveinikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog, Pearoog

Tume punaveinikaste

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Tume punaveinikaste annab ahjufileele viimase lihvi. Raputa valmis kastme pinnale roseepipart ning paku koos liha ja kastmega ka Hasselbackeni kartuleid ja kuumi aedvilju. Retseptid leiad meie teenuse alt.

Lisa

Koostisosad

  • 4 dl
    lihapuljongit
  • 1 dl
    punast veini
  • 2 sl
    balsamiveiniäädikat
  • 1
    väike sibul
  • 1
    loorberileht
  • 1 sl
    kastmepaksendajat
  • 10 g
    võid
  • jahvatatud musta pipart
  • veidi soola
  • (roseepipart)
 

Valmistamisjuhend

Mõõda lihapuljong ja punavein potti. Lisa palsamiveiniäädikas, hakitud sibul ja loorberileht. Keeda väiksel kuumusel 10 minutit.

Kurna puljong. Lase keema, lisa kastmepaksendaja ja keeda minut aega. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa või. Soovi korral raputa kastme peale roseepipart.