Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 slõli
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
2 sltomatipüreed
-
1 purk(400 g) terveid konservtomateid
-
2 dlõunamahla või valget veini
-
1 tlsuhkrut
-
50 griivitud parmesani
-
0.2 tltšillipuru
-
1 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
-
3 slhakitud basiilikut
Valmistamisjuhend
Haki sibul. Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul ja pressi hulka küüslauk. Kuumuta veidi, lisa tomatipüree ja jätka kuumutamist. Lisa tomatid, maitseained ja mahl või vein.
Vajuta tomateid kulbiga katki. Lase 15-20 minutit haududa. Sega kastme hulka parmesan. Maitse. Haki pinnale basiilikut.