Suvealguseks taldrikutäis toitvaid bruschetta\'sid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sealiha, Itaalia, Eelroog

Suvealguseks taldrikutäis toitvaid bruschetta\'sid

2-le inimesele
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 0.3
    suupäraseks lõigatud pärmisaia
  • 4.5
    küüslauguküünt
  • 0.8 dl
    oliiviõli
  • 60 g
    viilutatud peekonit
  • 1
    väike punane sibul
  • 10
    basiilikulehte
  • 50 g
    Emmentali juustu väikeste tükkidena
  • 2
    küpset lihatomatit
  • 0.5
    rohelist paprikat
  • 0.5
    punast paprikat
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel purustatud küüslauguküüned ja õli ning vala segu saiade peale. Rösti saiad krõbedaks. Prae peekon pannil krõbedaks. Viiluta kooritud punane sibul õhukeseks, tükelda ja eemalda tomatitest südamikud. Tükelda paprikad. Tõsta taldrikule toorainetest kaks kuhja ja tarbi kohe.