Soojad heeringa-munaleivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab mereande, Kala, Eelroog

Soojad heeringa-munaleivad

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 12
    lõiku heeringafileed sinepimarinaadis
  • 3 sl
    sinepimarinaadi
  • 3
    keedetud kanamuna
  • 0.5
    väikest porrulauku
  • tilk õli
  • 1 dl
    hakitud värsket tilli
  • 1 dl
    riivjuustu
  • 2 sl
    maitsestamata toorjuustu
  • Lisaks:
  • 8 viilu
    rukkileiba
  • määrimiseks margariini
 

Valmistamisjuhend

Lõika heeringafileed ja kooritud kanamunad väikesteks tükkideks. Pese porrulauk, lõika väikesteks tükkideks ja hauta pannil õlis pehmeks. Sega kõik täidise koostisosad kokku. Määri leibadele margariini ning tõsta peale heeringa-munasegu. Aseta leivad ahju küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning kuumuta 175 kraadi juures umbes 15 minutit. Serveeri soojalt, näiteks õhtuse einena koos värske salatiga.