Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
12lõiku heeringafileed sinepimarinaadis
-
3 slsinepimarinaadi
-
3keedetud kanamuna
-
0.5väikest porrulauku
-
tilk õli
-
1 dlhakitud värsket tilli
-
1 dlriivjuustu
-
2 slmaitsestamata toorjuustu
- Lisaks:
-
8 viilurukkileiba
-
määrimiseks margariini
Valmistamisjuhend
Lõika heeringafileed ja kooritud kanamunad väikesteks tükkideks. Pese porrulauk, lõika väikesteks tükkideks ja hauta pannil õlis pehmeks. Sega kõik täidise koostisosad kokku. Määri leibadele margariini ning tõsta peale heeringa-munasegu. Aseta leivad ahju küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning kuumuta 175 kraadi juures umbes 15 minutit. Serveeri soojalt, näiteks õhtuse einena koos värske salatiga.