Salatisushi
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Sisaldab kala, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab sojat, Kala, Aasia, Pearoog

Salatisushi

13 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    pea jääsalatit
  • 0.5
    kurki
  • Täidis:
  • 1 karp
    tuunikala õlis (185/140 g)
  • 2 dl
    keedetud pudruriisi
  • 2 sl
    majoneesi
  • 2 tl
    mädarõigast
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • Kastmeks:
  • sojakastet
 

Valmistamisjuhend

Lõika salatilehtedel küljest jämedam leheroots. Aseta lehed pikkupidi üksteisega kattuvalt lauale. Tõmba poolitatud kurgi küljest juustunoaga õhukesed laastud. Sega kokku nõrutatud tuunikala, külm keeduriis ja majonees ning maitsesta mädarõika, soola ja pipraga. Kata salatilehed kurgiviiludega. Säti täidis salatilehtedele pikaks toruks. Keera salatileht tihedaks rulliks. Lõika terava noaga portsjoniteks. Serveeri sojakastmega.