Põrsaliharullid aprikoosi ja kitsejuustuga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Põrsaliharullid aprikoosi ja kitsejuustuga

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 0.8 dl
    riivsaia
  • 1.5 dl
    piima
  • 1
    küüslauguküüs
  • 400 g
    põrsahakkliha
  • 2
    kanamuna
  • 1.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    valget pipart
  • 1.5 tl
    paprikapulbrit
  • 3 sl
    röstitud sibulat
  • 3 sl
    sinepit
  • Täidis:
  • 100 g
    pehmeid kuivatatud aprikoose
  • 100 g
    pehmet kitsejuustu
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta ahi 200 kraadini. Lase riivsaial piimas u 5 minutit paisuda. Koori ja peenesta küüslauk. Sega kõik koostisosad ühtlaseks massiks. Täidise jaoks püreesta aprikoosid ja kitsejuust näiteks kannmikseris. Vormi niisutatud kätega hakklihasegust 10 nelinurkset tükki. Tõsta lusikata täidist iga tüki keskele ja vormi kätega rulliks. Küpseta ahju keskmises osas umbes 35 minutit. Serveeri kartulite ja värske salatiga.