Pestoga marineeritud vorsti-halloumi-vardad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Jaanid, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suvi, Grill, Piknik

Pestoga marineeritud vorsti-halloumi-vardad

5 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Grilli vorsti ja halloumi\'t! Sega kokku pestomarinaad, mis sisaldab muu hulgas värsket basiilikut.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) grillvorste
  • 1 pakk
    (200 g) halloumi juustu
  • Pestomarinaad:
  • 1
    pott basiilikut
  • 1
    küüslauguküüs
  • 0.5 dl
    oliiviõli
  • Lisaks:
  • grillvardaid
 

Valmistamisjuhend

Tükelda vorstid ja lõika juust kuubikuteks. Valmista marinaad. Pane basiilikulehed ja küüslauguküüs kõrgete servadega nõusse. Vala peale õli ja püreesta saumikseriga.

Lüki vorstid ja juustutükid kas vees leotatud puidust grillvarraste või õlitatud metallist grillivarraste otsa. Grilli vardaid kuumal grillil, vahepeal keerates. Tõsta grillilt ära ja määri peale pestomarinaadi.