Oamääre päikesekuivatatud tomatitega
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Oamääre päikesekuivatatud tomatitega

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Ubadest ja päikesekuivatatud tomatitest valmistatud maitsev määre maitseb hästi leiva peal, salati lisandina või ahjukartulite juurde. Tõsta valmis määre otse serveerimisnõusse ja piserda peale pisut õli. Määre säilib külmikus umbes neli päeva.

Lisa

Koostisosad

  • 1 purk
    (400/265 g) eelkeedetud pruune ube
  • 1 dl
    päikesekuivatatud tomateid
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.8 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 0.5 tl
    soola
  • 2 sl
    oliiviõli
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja nõruta konservoad. Püreesta oad köögikombainis ühtlaseks massiks.

Lisa ülejäänud koostisosad ja püreesta segu ühtlaseks ja määritavaks pastaks. Tõsta määre serveerimisnõusse ja piserda peale pisut õli. Määre säilib külmikus umbes 4 päeva.