Marokopärased kalkunipihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Munavaba, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Aafrika, Pearoog

Marokopärased kalkunipihvid

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 4
    õhukest kalkunifileed
  • 1 sl
    õli
  • Maitsesegu:
  • 0.5 tl
    paprikapulbrit
  • 0.5 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    punet (oreganot)
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • veidi kaneeli
  • veidi kurkumit
  • 0.5 tl
    soolahelbeid
  • Kaste:
  • 2 dl
    crème fraîche´i
  • 2 sl
    punast pestokastet
  • 0.5 tl
    Tabascot
  • näpuotsaga soola
  • veidi musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel maitseained. Pintselda kalkuniviilud õliga. Hõõru pinnale maitseained. Lase mõnda aega maitsestuda. Kuumuta praepannil veidi õli. Prae liha 2-3 minutit mõlemalt poolt. Sega pestokaste crème fraîche´iga, maitsesta Tabasco ning soola ja pipraga.