Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Lihapallid tšilliga
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Kuidas maitsestada lihapalle? Näiteks tšilliga! Tšilliga lihapallidele annavad vunki tšillipasta ja Cayenne\'i pipar.
Koostisosad
-
1 dlvett
-
0.5 dlriivsaia
-
1sibul
-
1 slõli
-
400 ghakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
- Lisaks:
-
2 sltomatipastat
-
1 sltšillipastat
-
Cayenne'i pipart
Valmistamisjuhend
Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Sega riivsaia hulka sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Maitsesta segu tomatipasta, tšillipasta ja Cayenne'i pipraga. Sega ühtlaseks.
Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.