Lihapallid tšilliga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Lihapallid tšilliga

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kuidas maitsestada lihapalle? Näiteks tšilliga! Tšilliga lihapallidele annavad vunki tšillipasta ja Cayenne\'i pipar.

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    vett
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 sl
    tšillipastat
  • Cayenne'i pipart
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Sega riivsaia hulka sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Maitsesta segu tomatipasta, tšillipasta ja Cayenne'i pipraga. Sega ühtlaseks.

Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.