
Meeldib
3
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gporgandeid
-
2peeti
-
2pastinaaki
-
2 slõli
-
0.8 tlsoola
-
1 slvedelat mett
-
2 slseesamiseemneid
- Apelsinivinegrett:
-
0.5 dlapelsinimahla
-
0.5 dloliiviõli
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
jääsalatit või Rooma salatit
Valmistamisjuhend
Koori juurviljad ja lõika sektoriteks. Tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale õli ja lisa sool. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas küpseks, umbes 40–45 minutit. Maitsesta juurviljad mee ja seesamiseemnetega. Sega kokku apelsinivinegreti koostisained. Loputa salat ja rebi see kandikule. Lisa soojad küpsejuurviljad ja vala peale apelsinivinegretti.