Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4 dlgluteenivaba jahusegu
-
100 gkookoshelbeid
-
1.5 dlsuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
-
2 tlküpsetuspulbrit
-
100 gpiimarasvata margariini
-
1konserv (567/240 g) ananassitükke omas mahlas
-
Katteks suhkrut
Valmistamisjuhend
Sega kokku jahu, kookoshelbed, suhkrud ja küpsetuspulber. Sulata margariin. Nõruta ananassikonserv sõelal, jäta vedelik alles. Lisa kuivainetele pidevalt segades vaheldumisi sulatatud margariin ja kompotivedelik. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 22 x 30 cm suurusesse ahjuvormi. Puista peale ananassitükid. Küpseta pirukat ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Puista soe pirukas üle suhkruga. Lõika jahtunud pirukas tükkideks.