Kookose-ananassipirukas
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Puuviljad, Gluteenivaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg

Kookose-ananassipirukas

12 tükki
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4 dl
    gluteenivaba jahusegu
  • 100 g
    kookoshelbeid
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 2 tl
    vanillisuhkrut
  • 2 tl
    küpsetuspulbrit
  • 100 g
    piimarasvata margariini
  • 1
    konserv (567/240 g) ananassitükke omas mahlas
  • Katteks suhkrut
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku jahu, kookoshelbed, suhkrud ja küpsetuspulber. Sulata margariin. Nõruta ananassikonserv sõelal, jäta vedelik alles. Lisa kuivainetele pidevalt segades vaheldumisi sulatatud margariin ja kompotivedelik. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 22 x 30 cm suurusesse ahjuvormi. Puista peale ananassitükid. Küpseta pirukat ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Puista soe pirukas üle suhkruga. Lõika jahtunud pirukas tükkideks.