Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
200 gkirsstomateid
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
2.5 dlrisotoriisi
-
3 dltomatimahla
-
5 dlkana- või köögiviljapuljongit
-
1 dlriivitud parmesani
-
värsket basiilikut
Valmistamisjuhend
Lõika kirsstomatid kausi kohal pooleks ning hoia kogu neist nõrguv vedelik alles. Haki sibul ja küüslauguküüs. Hauta neid veidi aega kastrulipõhjas ning seejärel lisa risotoriis. Keeda tasasel tulel ning lisa vaheldumisi vähehaaval tomatimahla ja kanapuljongit, oodates uue koguse lisamisega, kuni eelmine on riisi imendunud. Sega pidevalt. Jätka samamoodi, kuni riis on pehme. Lisa riivitud parmesan, poolitatud tomatid ja hakitud basiilik ning sega.