Kirsstomatirisoto
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Itaalia, Pearoog

Kirsstomatirisoto

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    kirsstomateid
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2.5 dl
    risotoriisi
  • 3 dl
    tomatimahla
  • 5 dl
    kana- või köögiviljapuljongit
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • värsket basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Lõika kirsstomatid kausi kohal pooleks ning hoia kogu neist nõrguv vedelik alles. Haki sibul ja küüslauguküüs. Hauta neid veidi aega kastrulipõhjas ning seejärel lisa risotoriis. Keeda tasasel tulel ning lisa vaheldumisi vähehaaval tomatimahla ja kanapuljongit, oodates uue koguse lisamisega, kuni eelmine on riisi imendunud. Sega pidevalt. Jätka samamoodi, kuni riis on pehme. Lisa riivitud parmesan, poolitatud tomatid ja hakitud basiilik ning sega.