Kevadine suitsukalasalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Sisaldab kala, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab mereande, Kala, Eelroog

Kevadine suitsukalasalat

2 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    lipsupastat (farfalle)
  • vett, soola
  • 250 g
    suitsutatud lõhet või vikerforelli
  • 1
    pea lehtsalatit
  • paar lehte mõnd muud salatit
  • jupp värsket kurki
  • 4
    keedetud muna (8 minutit)
  • purustatud musta pipart
  • Kaste:
  • 4 sl
    oliiviõli
  • 0.5 sl
    palsamiäädikat
  • veidi suhkrut ja näpuotsatäis soola
  • pisut valget pipart
 

Valmistamisjuhend

Keeda pasta pakendil toodud juhiste järgi suures hulgas soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis ehk kuni al dente. Kurna ja lase jahtuda. Keeda, jahuta ja poolita munad. Puhasta suitsukala nahast ja luudest ning viiluta. Aseta kõik koostisosad laiale vaagnale salatilehtedest alusele. Sega kokku kaste ja vala kergelt salatile. Serveeri hea leivaga.