Kartulipuder õuna ja sibulaga
Meeldib
4 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Pearoog

Kartulipuder õuna ja sibulaga

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsesta kartuliputru õuna ja sibulaga! Koori õun ja sibul ning haki peeneks. Kuumuta neid pannil koos suhkruga. Lisa õuna-sibulasegu valmis kartulipudru hulka. Vaata õuna ja sibulaga kartulipudru õpetust!

Lisa

Koostisosad

  • 1.5 kg
    jahuseid kartuleid
  • 1 tl
    soola
  • 3 dl
    keeduleent või piima
  • 50 g
    võid (soovi korral)
  • 1
    värske õun
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    suhkrut
 

Valmistamisjuhend

Pese ja koori kartulid ning lõika tükkideks. Pane kartulid keevasse vette ja keeda küpseks, umbes 15 minutit. Koori õun ja sibul ning haki peeneks. Kuumuta neid pannil õli ja suhkruga, kuni need võtavad pisut värvi.

Vala kartulite keeduvesi ära, soovi korral jäta osa pudru vedeldamiseks. Püreesta kartulid elektrimikseriga. Lisa soola ja nii palju piima või keeduleent, et saad pehme pudru. Soovi korral lisa tükk võid. Sega õuna-sibulasegu kartulipudru hulka.