
Liigitus
Kanakorv
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Kutsu sõbrad kanakorvi äärde! Ise tehtud kananagitsad maitsevad hästi bataadiribadega. Valmista dipp vedelast hapukoorest ja kurgisalatist. Paku juurde kurgivardaid.
Koostisosad
-
300 gõhukesi broilerilihatükke
-
1.5kanamuna
-
1 dlriivsaia
-
2 tlbroilerimaitseainet
-
1 tlsoola
- Küpsetamiseks:
-
3 dlrapsiõli
- Lisaks:
-
400 gbataati
-
2 slõli
-
0.5 tlsoolahelbeid
- Kaste:
-
2 dlvedelat hapukoort
-
1 dlkurgisalatit
Valmistamisjuhend
Lõika bataat õhukesteks ribadeks. Sega bataadiribad õliga läbi. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Raputa peale natuke soolahelbeid. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.Sega vedelast hapukoorest ja kurgisalatist kaste.Lõika broileritükid kolmeks. Sega mune supitaldrikus kahvliga, nii et munakollane läheb katki. Vala riivsai teisele taldrikule ning maitsesta broilerimaitseaine ja soolaga. Kasta broileritükid kõigepealt muna sisse ja seejärel riivsaia. Lase tükkidel enne praadimist veidi kuivada. Lase õli väikeses kastrulis kuumaks. Küpseta paar-kolm broileritükki korraga ja tõsta köögipaberile nõrguma. Küpsemisaeg on umbes 3 minutit. Soovi korral võid broileritükke enne serveerimist ahjus soojendada. Paku juurde kurgiribasid.