Itaaliapärased broilerilõigud
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Itaalia, Euroopa, Eelroog, Pearoog

Itaaliapärased broilerilõigud

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    broilerilõike
  • 2 tl
    Vahemere ürdisegu
  • 1.5 tl
    soola
  • 2 pakki
    (á 140 g) peekonit
  • 4 dl
    kanalihapuljongit
 

Valmistamisjuhend

Lõika broilerilõigud pikkupidi kaheks või kolmeks. Maitsesta ürdisegu ja soolaga. Mässi broilerilõikude ümber peekoniriba.

Grilli või prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta lõigud ahjuvormi ja vala peale kalapuljong. Kata fooliumiga ja küpseta kas grilli ülemisel restil või ahjus.