Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Idamaised liharibad
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Idamaiselt maitsestatud liha maitseb hästi koos riisi või nuudlitega. Vaata ka videot ingveri käsitsemise kohta.
Koostisosad
-
400 gribadeks lõigatud põrsaliha
-
1 slrapsiõli
-
1 slseesamiõli
-
jupp värsket ingverit
-
1küüslauguküüs
-
3 slmagusat sojakastet
-
1 slmett
-
tükk porrulaugu rohelist osa
-
0.4punast tšillit
Valmistamisjuhend
Pruunista liha pannil õli sees. Riivi hulka pisut ingverit ja küüslauku. Sega pannil sojakaste ja mesi. Lõika porrulaugu rohelisest osast ja poolitatud tšillist imeõhukesi ribasid. Tõsta ribad liha hulka.
Paku riisi või nuudlite juurde.