
Meeldib
4
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Hautatud liha-juurviljapada
8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Ehedalt maitsev lihapada haudub kokku pajalihast ja juurviljadest – juurde on vaja ainult pisut vett ja maitseaineid. Hauta muredaks ja söö koos kartulipudruga.
Koostisosad
-
1.2 kgpajaliha
-
1suur sibul
-
2porgandit
-
tükk kaalikat
-
1 tlsoola
-
5vürtspipart
-
2loorberilehte
-
vett
Valmistamisjuhend
Pane lihatükid ahjupatta või ahjuvormi ja lase neil 250-kraadises ahjus 30 minutit pruunistuda.
Koori juurviljad ja lõika suuremateks tükkideks. Võta pada ahjust ja lisa hulka juurviljad ja maitseained. Sega läbi. Lisa nii palju keeva vett, et lihatükid ja juurvili on napilt kaetud. Kata pada kaanega või fooliumiga ning vähenda ahju temperatuur 100 kraadini.
Küpseta veel umbes 6 tundi.