Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1 dlriivsaia
-
2 dlköögikoort või vett
-
1sibul
-
1muna
-
1 tlsoola
-
musta pipart
- Täidiseks:
-
fetajuustu
-
punet
Valmistamisjuhend
Sega kausis riivsai ja koor. Lisa peeneks hakitud sibul, muna, maitseained ja hakkliha. Sega ühtlaseks. Vormi segust pallid. Lõika fetajuust väikesteks kuubikuteks. Vajuta lihapallid lamedamaks, puista punega üle ning aseta keskele juustukuubik. Vormi hakkliha ümber juustukuubiku ning pigista servad ülevalt kokku. Prae pallid pannil küpseks ning serveeri hautatud köögiviljadega. Kuumuta haudepannil õlis kuubikuteks lõigatud baklažaan, sibul ja suvikõrvits. Lisa tomatisektorid ning maitsesta soola ja musta pipraga.