Fetaga täidetud lihapallid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Fetaga täidetud lihapallid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1 dl
    riivsaia
  • 2 dl
    köögikoort või vett
  • 1
    sibul
  • 1
    muna
  • 1 tl
    soola
  • musta pipart
  • Täidiseks:
  • fetajuustu
  • punet
 

Valmistamisjuhend

Sega kausis riivsai ja koor. Lisa peeneks hakitud sibul, muna, maitseained ja hakkliha. Sega ühtlaseks. Vormi segust pallid. Lõika fetajuust väikesteks kuubikuteks. Vajuta lihapallid lamedamaks, puista punega üle ning aseta keskele juustukuubik. Vormi hakkliha ümber juustukuubiku ning pigista servad ülevalt kokku. Prae pallid pannil küpseks ning serveeri hautatud köögiviljadega. Kuumuta haudepannil õlis kuubikuteks lõigatud baklažaan, sibul ja suvikõrvits. Lisa tomatisektorid ning maitsesta soola ja musta pipraga.