Broileri-spinatipirukas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Ei sisald. piimatooteid, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Pearoog

Broileri-spinatipirukas

8-le inimesele
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    margariini
  • 0.5 dl
    rukkikliisid
  • 2 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    küpsetuspulbrit
  • 0.5 dl
    vett
  • Täidis:
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 300 g
    broilerihakkliha
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 tl
    karrit
  • 1 tl
    ürdimaitseaineid
  • 0.2 tl
    purustatud musta pipart
  • 150 g
    külmutatud spinatit
  • Peale panemiseks:
  • 200 g
    toorjuustu ürtidega
  • 2
    kanamuna
  • 0.2 tl
    soola
  • musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sega pehme margariiniga rukkikliid, nisujahu ja küpsetuspulber. Lisa vesi ja sega taigen ühtlaseks massiks. Tõsta valmis taigen külmkappi. Valmista täidis. Tükelda sibul ja küüslauk peeneks. Prae pannil broilerihakkliha, sibul ja küüslauk. Maitsesta soola, karri, ürdimaitseaine ja musta pipraga. Sega hulka sulatatud spinat. Vajuta taigen pirukavormi põhja ja äärtesse. Vala täidis vormi. Sega muna ja maitseained toorjuustuga. Vala juustusegu vormi. Küpseta pirukat 200 kraadi juures 30-40 minutit.