Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
100 gmargariini
-
0.5 dlrukkikliisid
-
2 dlnisujahu
-
0.5 tlküpsetuspulbrit
-
0.5 dlvett
- Täidis:
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
300 gbroilerihakkliha
-
0.5 tlsoola
-
1 tlkarrit
-
1 tlürdimaitseaineid
-
0.2 tlpurustatud musta pipart
-
150 gkülmutatud spinatit
- Peale panemiseks:
-
200 gtoorjuustu ürtidega
-
2kanamuna
-
0.2 tlsoola
-
musta pipart
Valmistamisjuhend
Sega pehme margariiniga rukkikliid, nisujahu ja küpsetuspulber. Lisa vesi ja sega taigen ühtlaseks massiks. Tõsta valmis taigen külmkappi. Valmista täidis. Tükelda sibul ja küüslauk peeneks. Prae pannil broilerihakkliha, sibul ja küüslauk. Maitsesta soola, karri, ürdimaitseaine ja musta pipraga. Sega hulka sulatatud spinat. Vajuta taigen pirukavormi põhja ja äärtesse. Vala täidis vormi. Sega muna ja maitseained toorjuustuga. Vala juustusegu vormi. Küpseta pirukat 200 kraadi juures 30-40 minutit.