Broiler Hispaania moodi
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Vahemere, Pearoog

Broiler Hispaania moodi

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 sl
    õli
  • 500 g
    broileri rinnafileed
  • 0.5 tl
    soola
  • 2 tl
    paprikapulbrit
  • 2
    sibulat
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2
    paprikat
  • 1 purk
    purustatud tomateid
  • 100 g
    šampinjone
  • 100 g
    suitsusinki
  • 1 dl
    kuiva valget veini või vett
  • 1 tl
    soola
  • 1 dl
    kivideta oliive
 

Valmistamisjuhend

Lõika broileri rinnafilee kolmeks. Kuumuta õli kõrge äärega pannil ja pruunista broileritükke. Maitsesta ja tõsta kõrvale. Vajadusel lisa pannile õli. Prae kergelt läbi sibul ja küüslauk. Lisa paprika ja purustatud tomat. Jäta hauduma. Viiluta sink ja tükelda šampinjonid. Lisa sink, šampinjonid ja vesi või vein pannile. Tõsta pannile ka broileritükid või vajaduse korral tõsta toit pajanõusse. Hauta umbes 20 minutit. Lisa enne serveerimist oliivid.