Aprikoosi-ingverikissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada

Aprikoosi-ingverikissell

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6 dl
    vett
  • 4 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    kaneeli
  • 30 g
    värsket ingverit
  • 2 purki
    (125 g/tk) aprikoosipüreed (beebitoit)
  • 2 tl
    kartulitärklist
  • tilk vett
  • Serveerimiseks:
  • müslit
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta vesi potis keemiseni. Lisa suhkur ja kaneel. Koori ingver ja haki parajalt suurteks tükkideks, lisa potti. Keeda 15 minutit. Tõsta ingver potist välja. Sega kartulitärklis tilga veega, lisa segu vispliga pidevalt segades potti. Kuumuta kiirelt keemiseni. Lisa pidevalt segades aprikoosipüree. Lase kissellil jahtuda ja serveeri müsliga.