Aprikoosi-ingverikissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab tsitruseid

Aprikoosi-ingverikissell

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6 dl
    vett
  • 4 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    kaneeli
  • 30 g
    värsket ingverit
  • 2 purki
    (à 125 g) aprikoosipüreed (beebitoit)
  • 2 sl
    kartulitärklist
  • tilk vett
  • Serveerimiseks:
  • müslit
 

Valmistamisjuhend

Aja vesi potis keema. Lisa suhkur ja kaneel. Koori ja tükelda ingver mõnusalt suurteks tükkideks, pane potti. Keeda 15 minutit. Korja ingver välja. Sega kartulitärklis veega, lisa paksendaja, vispliga pidevalt segades. Kuumuta vesi kiiresti keemiseni. Sega hulka aprikoosipüree. Jahuta kissell maha ja serveeri müsliga.