Apelsinikissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Puuviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Apelsinikissell

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    apelsini
  • 5 dl
    külma vett
  • 5 dl
    apelsini täismahla
  • 3 sl
    kartulitärklist
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 0.5
    sidruni mahl
  • Veel läheb vaja:
  • 2.5 dl
    vahustuvat valmis vanillikastet
  • 0.2 tl
    kardemoni
 

Valmistamisjuhend

Koori apelsinid ja lõika apelsinidest terava noaga viilud, nii et viilude vaheline kelme tuleb viljaliha küljest lahti. Lõika viilud sobivateks tükkideks. Sega omavahel külm vesi, apelsinimahl, kartulitärklis ja suhkur. Kuumuta segu potis pidevalt segades, kuni segu pakseneb. Kui segu on paar korda mullitanud, tõsta pott tulelt. Lisa apelsinitükid ja sidrunimahl. Vahusta vanillikaste mõnusaks vahuks ja maitsesta kardemoniga. Serveeri kastet kisselliga.