Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4apelsini
-
5 dlkülma vett
-
5 dlapelsini täismahla
-
3 slkartulitärklist
-
0.5 dlsuhkrut
-
0.5sidruni mahl
- Veel läheb vaja:
-
2.5 dlvahustuvat valmis vanillikastet
-
0.2 tlkardemoni
Valmistamisjuhend
Koori apelsinid ja lõika apelsinidest terava noaga viilud, nii et viilude vaheline kelme tuleb viljaliha küljest lahti. Lõika viilud sobivateks tükkideks. Sega omavahel külm vesi, apelsinimahl, kartulitärklis ja suhkur. Kuumuta segu potis pidevalt segades, kuni segu pakseneb. Kui segu on paar korda mullitanud, tõsta pott tulelt. Lisa apelsinitükid ja sidrunimahl. Vahusta vanillikaste mõnusaks vahuks ja maitsesta kardemoniga. Serveeri kastet kisselliga.