Liigitus
Apelsini-pähkliparfee ja mangokaste
8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Apelsini-pähkliparfee juurde käivat mangokastet on lihtne teha mangokonservist. Tõsta parfee toatemperatuurile alles veerand tundi enne serveerimist.
Koostisosad
-
1 lvanillijäätist
-
1 dlpistaatsiapähkleid
-
0.5 dlrosinaid
- Mangokaste:
-
1 purk(425/225 g) mangokonservi
-
1värske laim
Valmistamisjuhend
Tõsta jäätis kaussi pehmenema. Koori ja tükelda pistaatsiapähklid. Sega jäätis pehmemaks ning lisa pähklid ja rosinad. Tõsta segu keeksivormi. Kata vorm kilega ja jäta sügavkülmikusse vähemalt neljaks tunniks või järgmise päevani.
Nõruta mangod, hoia leem alles. Tõsta mangod kaussi ja riivi hulka pestud laimi koor. Pigista hulka ka laimi mahl. Püreesta ja tee konservileemega vedelamaks.
Tõsta parfee umbes veerand tundi enne serveerimist toatemperatuurile ja paku juurde mangokastet.