Apelsini-pähkliparfee ja mangokaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Puuviljad, Suvi, Keskmine raskusaste, Varu aega, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi

Apelsini-pähkliparfee ja mangokaste

8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Apelsini-pähkliparfee juurde käivat mangokastet on lihtne teha mangokonservist. Tõsta parfee toatemperatuurile alles veerand tundi enne serveerimist.

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    vanillijäätist
  • 1 dl
    pistaatsiapähkleid
  • 0.5 dl
    rosinaid
  • Mangokaste:
  • 1 purk
    (425/225 g) mangokonservi
  • 1
    värske laim
 

Valmistamisjuhend

Tõsta jäätis kaussi pehmenema. Koori ja tükelda pistaatsiapähklid. Sega jäätis pehmemaks ning lisa pähklid ja rosinad. Tõsta segu keeksivormi. Kata vorm kilega ja jäta sügavkülmikusse vähemalt neljaks tunniks või järgmise päevani.

Nõruta mangod, hoia leem alles. Tõsta mangod kaussi ja riivi hulka pestud laimi koor. Pigista hulka ka laimi mahl. Püreesta ja tee konservileemega vedelamaks.

Tõsta parfee umbes veerand tundi enne serveerimist toatemperatuurile ja paku juurde mangokastet.