Liigitus
Koostisosad
-
1suur Hiina kapsas
-
1 slõli
-
1 tlseesamiõli
-
1hakitud sibul
-
3 dlkapsaribasid
-
1 slpeenestatud ingverit
-
2peenestatud küüslauguküünt
-
1hakitud tšilli
-
250 gseguhakkliha
-
2 dlkeedetud riisi
-
1.2 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
- Määrimiseks:
-
2 slsojakastet
-
1 slsiirupit
-
1 slmagusat tšillikastet
-
1 slõli
Valmistamisjuhend
Eralda Hiina kapsa lehed. Kuumuta potitäis vett ja keeda suuremaid lehti umbes 3 minutit. Lase kuivaks nõrguda. Lõika kõva varreosa ära ja haki see täidise hulka. Kuumuta pannil õli, lisa sibula- ja kapsaribad, ingver, küüslauk ja peenestatud tšilli. Kuumuta segades, kuni sibul on pehme. Lase jahtuda.
Lisa segule maitseained, hakkliha ja riis. Sega ühtlaseks.
Laota kapsalehed lauale. Võid üheks rulliks keerata kaks väikest kapsalehte, asetades need servad pealekuti. Tõsta igale kapsalehele kuhjaga lusikatäis täidist ja keera rulli.
Tõsta rullid ahjuvormi. Sega valmis hautamisleem ja vala rullidele. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 50 minutit, rulle vahepeal vormi põhja valgunud leemega kastes.