Aasiapärased Hiina kapsa rullid
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Varu aega, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Aasia, Eelroog

Aasiapärased Hiina kapsa rullid

4 portsjonit
Varu aega

Lisa

Koostisosad

  • 1
    suur Hiina kapsas
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    seesamiõli
  • 1
    hakitud sibul
  • 3 dl
    kapsaribasid
  • 1 sl
    peenestatud ingverit
  • 2
    peenestatud küüslauguküünt
  • 1
    hakitud tšilli
  • 250 g
    seguhakkliha
  • 2 dl
    keedetud riisi
  • 1.2 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • Määrimiseks:
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    siirupit
  • 1 sl
    magusat tšillikastet
  • 1 sl
    õli
 

Valmistamisjuhend

Eralda Hiina kapsa lehed. Kuumuta potitäis vett ja keeda suuremaid lehti umbes 3 minutit. Lase kuivaks nõrguda. Lõika kõva varreosa ära ja haki see täidise hulka. Kuumuta pannil õli, lisa sibula- ja kapsaribad, ingver, küüslauk ja peenestatud tšilli. Kuumuta segades, kuni sibul on pehme. Lase jahtuda.

Lisa segule maitseained, hakkliha ja riis. Sega ühtlaseks.

Laota kapsalehed lauale. Võid üheks rulliks keerata kaks väikest kapsalehte, asetades need servad pealekuti. Tõsta igale kapsalehele kuhjaga lusikatäis täidist ja keera rulli.

Tõsta rullid ahjuvormi. Sega valmis hautamisleem ja vala rullidele. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 50 minutit, rulle vahepeal vormi põhja valgunud leemega kastes.