
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2põrsa karbonaadi (à 800 g)
- Keeduleem:
-
8 dlvett
-
1 purk(400 g) kookospiima
-
8kuivatatud ploomi, tükeldatult
-
1 dlmagusat sojakastet
-
0.5 dlkristall-roosuhkrut
-
u 4 cm tükk ingverit
-
3küüslauguküünt
- Glasuurkaste:
-
1 dlliha keeduleent
-
3 slmagusat sojakastet
-
3 slroo-krisallsuhkrut
-
2 tltšillipastat
Valmistamisjuhend
Lase keeduleeme koostisained suures potis keema. Lisa liha ja nii palju vett, et liha on kaetud. Keeda kaks tundi väiksel kuumusel kaane all. Tõsta liha jahtuma. Sõelu keeduleem ja jäta osa glasuurkastme jaoks alles. Mähi liha küpsetuspaberisse ja seejärel fooliumisse. Pane külmikusse raskuse alla vähemalt neljaks tunniks või järgmise päevani. Tõsta keeduleem külmikusse. Eemalda leeme pinnalt rasv. Keeda kastme koostisaineid umbes 5 minutit. Viiluta jahtunud liha paksemateks pihvideks. Küpseta pihve grillis, nii et need saavad kauni pinna. Vala peale kastet.