
Gustav Topsikook Napoleon 170 g
Tooteinfo
Tooteinfo
Käsitööna valminud topsikook purustatud lehttaignakihtide, vanilli-vahukoorekreemi ja pohlamoosiga.
Valmistajariik
Koostisosad
Vesi, RÕÕSK KOOR 17%, taimne kreem (vesi, täielikult hüdrogeenitud palmituumaõli, suhkur, stabilisaatorid: sorbitool, hüdroksüpropüü ltselluloos, naatriumalginaat, PIIMavalk, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid, SOJAletsitiin, polüsorbaat 60, s ool, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: beetakaroteen), pohlamoos 14% (pohlad 45%, suhkur, vesi, želeeriv aine: pektiin, happesuse re gulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat), kreemipulber (suhkur, modifitseeritud tärklis, vadakupulber (PIIM), taimne õli (kookos), stabilisaatorid: naatriumfosfaadid, difosfaadid, kaltsiumsulfaat, želeeriv aine: naatriumalginaat, toiduvärv: beetakarotee n, lõhna- ja maitseaine), Digestive küpsis (NISUjahu, taimsed õlid (palm, raps), suhkur, invertsuhkrusiirup, kergitusaine: söögisood a, sool), NISUjahu (NISU, jahu parendaja: askorbiinhape), margariin (palmirasv, vesi, rapsiõli, sool, happesuse regulaator: sidrunha pe, looduslik lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: beetakaroteen), tuhksu
EAN
Toitainete sisaldus
Toitainete sisaldus
Toiteväärtus | 100 g/100 ml | RI* |
---|---|---|
Energia | 1029 kJ / 246 kcal | 12,3% |
Rasvad | 14,3 g | 20,43% |
Rasvad, millest küllastunud rasvhapped | 9,7 g | 48,5% |
Süsivesikud | 27,3 g | 10,5% |
Süsivesikud, millest suhkrud | 15,3 g | 17% |
Valgud | 1,9 g | 3,8% |
Sool | 0,3 g | 5% |