
Burgundia pada
Tooteinfo
Tooteinfo
Puhas klassika Prantsusmaalt koos pikalt hautatud veiseliha ja toeka punaveini kastmega.
Valmistajariik
Koostisosad
Kartul 43%, veisepuljong 12% [maltodekstriin, sool, lõhna- ja maitseained, pärmiekstrakt, veiseleeme pulber (veisekondid, veiserasv (veiserasv, antioksüdant (rosmariiniekstrakt (E39), suhkur, röstitud sibula pulber, leeskputke juured))], veiseliha 10% , punane vei n 9%, šampinjon, sibul, porgand, peekon, tomatipasta, VÕI, pärlsibul [pärlsibulad, viinaäädikas, glükoosi-fruktoosisiirup, sool, suh kur, antioksüdandid (askorbiinhape, sidrunhape), looduslikud aroomained)], küüslauk, rosmariin, Chef De Provence maitseainesegu [(pu nane ja roheline paprika, ürdid, petersell, majoraan, basiilik, estragon, tüümian, pune, sibul, SINEPiseemned, juurseller, must pipa r, roseepipar, küüslauk)], pruun suhkur, sool, tüümian, petersell, loorber.
EAN
Toitainete sisaldus
Toitainete sisaldus
Toiteväärtus | 100 g/100 ml | RI* |
---|---|---|
Energia | 384 kJ / 92 kcal | 4,6% |
Rasvad | 2,8 g | 4% |
Rasvad, millest küllastunud rasvhapped | 1,4 g | 7% |
Süsivesikud | 8,8 g | 3,38% |
Süsivesikud, millest suhkrud | 1,9 g | 2,11% |
Kiudained | 1,5 g | Väärtust pole |
Valgud | 4,7 g | 9,4% |
Sool | 0,5 g | 8,33% |