Tootekirjeldus
Madalal temperatuuril pikka aega küpsetatud kalkuni poolkoib on tõeliselt hõrk maiuspala linnulihasõpradele. Ülipehmele ja mahlasele lihale annavad maitset röstitud sibul, rõõsk koor ning pipar. Soojenda grillil või ahjus – ja valmis ta ongi. Slow cooked turkey drumstics kg Valmistoode, sobib tarvitamiseks nii külmalt kui soojalt. Enne kuumtöötlemist eemalda kilepakend. Parima tulemuse jaoks küpseta liha 180 °C juures ca 40-45 minutit. Küpseta toodet grilli keskmisel või grilli madalal temperatuuril kaanega kaetult ca 50 min, liha aeg-ajalt keerates ja pakendis oleva kastmega kastes. Kõige mahlasema tulemuse saad kui lased lihal peale grillimist fooliumi alla järelküpseda 5-10 minutit. "
Koostisosad
Kalkuni poolkoib 76% (el), vesi, rapsiõli, vürtside ekstraktid, suhkur, sool, vürtsid (sh valge ja must pipar), röstitud sibul (2%; sh palmiõli, nisujahu), rõõskKOOR(2%; sh laktoos), tomatipulber, lõhna- ja maitseained, ürdid, sahharoos, dekstroos, paksendaja E415, hüdrolüüsitud taimne valk, psülliumi kiud. Võib sisaldada vähesel määral: sinepit, sellerit, soja, piima, seesamiseemneid ja SULFITEID
Päritolumaa
Läti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 716 kJ / 171 kcal |
Rasvad | 11 g |
Küllastunud rasvhapped | 2,9 g |
Süsivesikud | 3 g |
Suhkrud | 1,9 g |
Valgud | 15 g |
Soola (%) | 1,4 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.