Tootekirjeldus
Puhtast kaerast valmistatud gluteenivabad kaerakliid sobivad suurepäraseks kiudainelisaks putrudesse või smuutidesse kui ka toiduvalmistamisel ja küpsetamisel, näiteks pirukapõhjadesse ning leivadesse ja saiakestesse. Gluteenivaba kaer sisaldab rohkesti kiudaineid (kiudainesisaldus 14%). Myllärin kaerahelbed, gluteenivaba 500 g
Koostisosad
gluteenivaba KAER
Päritolumaa
Soome
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1507 kJ / 360 kcal |
Rasvad | 7,6 g |
Küllastunud rasvhapped | 1 g |
Süsivesikud | 49 g |
Suhkrud | 1,3 g |
Kiudained | 14 g |
Valgud | 18 g |
Soola (%) | 0 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.