Tootekirjeldus
Vein on valminud appassimento meetodil, mis tähendab Sitsiilias, et viinamarjad korjatakse alles siis, kui nad on viinapuude küljes veidikene kuivanud. Viinamarjade kuivatamise tulemusena vesi marjas aurustub ja alles jääb kõrgema suhkrutasemega mari. Appassimento meetod annab veinile juurde täidlust ja kompleksust. Poolkuiv. Tootel on piiratud müügiaeg
Koostisosad
Sisaldab SULFITIT
Päritolumaa
Itaalia
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.