Tootekirjeldus
Hinkaale keedetakse nii, nagu pelmeenegi, kuid oluline on nende puhul söömise viis. Hinkaal võetakse kätte tagurpidi, nurgast hammustatakse tükike ja juuakse ära hinkaali sees olev puljong. Alles seejärel süüakse ära muu osa, välja arvatud kõrguv ots, millest enne kinni hoiti.
Koostisosad
Lihatäidis 50% (+/-5%), tainas. Lihatäidise koostisosad: sealiha 35%, joogivesi, sibul, veiseliha 11,6%, lambaliha 10%, sojahelbed, sool, nisukiud, küüslaugugraanulid, maitsetaimed, must pipar. Tainas: nisujahu, joogivesi, sool, munamass, rapsiõli. Võib sisaldada piima-, sinepi- ja selleriosakesi
Päritolumaa
Läti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 829 kJ / 198 kcal |
Rasvad | 5,6 g |
Küllastunud rasvhapped | 1,8 g |
Süsivesikud | 26 g |
Suhkrud | 0 g |
Valgud | 10,7 g |
Soola (%) | 1,2 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.