Vürtsikas kapsavokk
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab pähkleid, Sisaldab tsitruseid, Pearoog

Vürtsikas kapsavokk

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    kapsast
  • 1.5
    porgandit
  • 1
    väike sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2
    cm tükk ingverit
  • 1
    punane tšilli
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    koriandrit
  • 1 tl
    karrit
  • 3 sl
    õli
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1 sl
    võid
  • 50 g
    mandleid
  • Lisaks:
  • 2 dl
    Türgi jogurtit
  • soola
  • 1 sl
    sidrunimahla
 

Valmistamisjuhend

Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, koori ja viiluta porgandid. Lõika sibulad ribadeks, peenesta küüslauguküüned ja viiluta tšilli. Koori ja peenesta ingveritükk. Rösti mandlid kuival pannil.

Kuumuta vokkpannil õli. Kuumuta pannil korraks maitseaineid, lisa aedviljad ja küpseta segades, kuni kapsas pehmeneb. Kui vaja, lisa pannile pisut vett. Lisa toidule pisut võid ja raputa peale mandlid. Paku juurde soola ja sidruniga maitsestatud jogurtit ning leiba.