Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Põhi:
-
100 gvõid
-
0.5 tlsoola
-
3 dlnisujahu
-
1 slvett või koort
-
kuivatatud basiilikut või 0,6 potti värsket basiilikut
- Täidis:
-
0.5suvikõrvitsat viiludena
-
2.5tomatit viiludena
-
1hakitud küüslauguküüs
-
musta pipart otse veskist
-
maitse järgi kuivatatud tüümiani
-
100 gkitsejuustu
-
2 dlköögikoort või vahukoort
-
2muna
-
150 griivjuustu
Valmistamisjuhend
Jahvata peale musta pipart ja puista kuivatatud tüümiani.
Lõika peale kitsejuustu tükikesi.
Sega kokku koor, munad ja riivjuust ning kalla ülejäänud täidisele.
Jätka küpsetamist 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit või seni, kuni pind on tahke ja ilusat värvi.
Näpi või ja kuivained sõrmede vahel purutaoliseks seguks.
Lisa vedelik ja basiilik ning sega kiiresti ühtlaseks tainaks.
Vajuta tainas ümmarguse, 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtesse.
Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 10 minutit.
Laota eelküpsetatud põhjale suvikõrvitsa viilud, tomativiilud ja hakitud küüslauguküüs.