Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2tomatit
-
1 dlkülmutatud sibulakuubikuid
-
1purustatud küüslauguküüs
-
3 slõli
-
3 dlpikateralist riisi
-
1 lvett
-
2köögiviljapuljongikuubikut
-
1 sltomatipastat
-
veidi suhkrut
-
2 dlriivjuustu
-
0.3 tlpurustatud musta pipart
-
(soola)
- Lisaks:
-
hakitud peterselli või murulauku
Valmistamisjuhend
Lõika tomatid väikesteks tükkideks. Hauta sibul ja purustatud küüslauguküüs kastrulis õlis klaasjaks ning lisa riis. Sega, kuni riis on läbipaistev. Kuumuta teises kastrulis köögiviljapuljong keemiseni ja lisa puljong kolmes osas riisile, oodates enne uue osa lisamist, kuni eelmine puljongikogus on jõudnud riisi imenduda. Risoto peab jääma kreemjas ning riis pehmuselt al dente. Lisa tomatikuubikud ja -pasta ning näpuotsatäis suhkrut. Hauta paar minutit ning lisa riivjuust, must pipar ning vajadusel sool. Kuumuta ning serveeri krõbeda leivaga.