Šampinjonisupp parmesanikrutoonidega
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sojat, Pearoog

Šampinjonisupp parmesanikrutoonidega

2 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 karp
    šampinjone (200 g)
  • 1
    väike sibul
  • 1 sl
    margariini või õli
  • 1.5 sl
    nisujahu
  • 3 dl
    köögiviljapuljongit
  • 100 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 sl
    magusat sojakastet
  • tilk
    Tabasco kastet
  • veidi soola
  • veidi musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Puhasta ja viiluta seened. Koori ja haki sibul. Prae seeni teflonkattega potis, kuni vedelik on aurustunud. Koori ja tükelda sibul, lisa rasvainega potti. Sega mõni hetk. Puista üle jahuga, sega ja vala potti kuum köögiviljapuljong. Keeda 10 minutit. Lisa supile toorjuust ja maitsesta sojakastme, Tabasco kastme, soola ja pipraga. Keeda, kuni juust on sulanud. Püreesta nuimiksriga.

Lõika saiaviilud kuubikuteks ja pruunista oliiviõlis. Tõsta pann pliidilt ja puista soojad saiakuubikud üle riivitud parmesaniga. Sega. Paku krutoone supi kõrvale.