Röstsaiad carpaccio\'ga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Suhkruvaba, Suvi, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Uus aasta, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Veiseliha, Itaalia, Eelroog

Röstsaiad carpaccio\'ga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    suurt saiaviilu
  • oliiviõli
  • 200 g
    veise sisefileed
  • soolahelbeid
  • musta pipart otse veskist
  • sidrunimahla
  • 50 g
    parmesani
  • rukolat ja/või basiilikut
  • 2 sl
    créme fraîche´i või majoneesi
  • 0.5
    küüslauguküünt
  • Kappareid
 

Valmistamisjuhend

Külmuta eelnevalt sisefilee.

Rösti saiu kas kuival pannil või röstris. Poolita saiaviilud ja nõruta peale veidi õli. Lõika külmunud liha õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud saiade peale.

Lisa lihale õli, soola, pipart ja tilk sidrunimahla. Lõika peale parmesanilaastud. Lisa veidi purustatud küüslauguga maitsestatud créme fraîche´i või majoneesi. Kaunista kapparite, basiiliku ja/või rukola lehtedega.