Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4suurt saiaviilu
-
oliiviõli
-
200 gveise sisefileed
-
soolahelbeid
-
musta pipart otse veskist
-
sidrunimahla
-
50 gparmesani
-
rukolat ja/või basiilikut
-
2 slcréme fraîche´i või majoneesi
-
0.5küüslauguküünt
-
Kappareid
Valmistamisjuhend
Külmuta eelnevalt sisefilee.
Rösti saiu kas kuival pannil või röstris. Poolita saiaviilud ja nõruta peale veidi õli. Lõika külmunud liha õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud saiade peale.
Lisa lihale õli, soola, pipart ja tilk sidrunimahla. Lõika peale parmesanilaastud. Lisa veidi purustatud küüslauguga maitsestatud créme fraîche´i või majoneesi. Kaunista kapparite, basiiliku ja/või rukola lehtedega.