Pidupäevane lillkapsasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi

Pidupäevane lillkapsasupp

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    lillkapsast või Romaani lillkapsast
  • 2
    porrulauku
  • 5 dl
    kana- või köögiviljapuljongit
  • 3 dl
    koort
  • musta pipart
  • 0.5 tl
    soola
  • 1.5 dl
    vahuveini
  • Kaunistamiseks:
  • hernevõrseid
 

Valmistamisjuhend

Pese ja tükelda lillkapsas. Lõika porrulauk pooleks, pese ning viiluta varre valge osa. Keeda köögiviljad kana- või köögiviljapuljongis pehmeks. Püreesta köögiviljad keeduvees. Lisa koor ja maitseained. Kuumuta keemiseni. Lisa vahuvein vahetult enne serveerimist ning sega nuimiksriga või köögikombainis. Kaunista hernevõrsetega.