Oakaste läätsedega
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Aasia, Pearoog

Oakaste läätsedega

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1
    värske porgand
  • 1 sl
    rapsiõli
  • 1 dl
    punaseid läätsesid
  • 1 purk
    (400/240 g) eelkeedetud aedube
  • 400 g
    purustatud tomateid
  • 3 dl
    vett
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    fariinshkrut
  • 1 tl
    suitsupaprikapulbrit
  • 1 tl
    juustuköömneid
  • 0.2 tl
    Cayenne'i pipart
  • 0.5 tl
    soola
  • näpuotsatäis purustatud musta pipart
  • 1
    värske paprika
 

Valmistamisjuhend

Koori sibul ja porgand, tükelda väikesteks kuubikuteks. Kuumuta aedvilju pannil õlis u 5 minutit. Loputa ja nõruta läätsed ja oad, lisa pannile koos purustatud tomatitega. Loputa purustatud tomatite pakk veega ja lisa pannile loputusvesi, puljongikuubik, purustatud küüslauguküüned, suhkur ja maitseained. Keeda madalal temperatuuril umbes 15 minutit. Tükelda paprika ja lisa kastmele. Kuumuta ja vajadusel lisa vett.