Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Oahummus
8 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Hummus on määre, mis maitseb hästi nii leiva peal kui ka toidu kõrvale. Oahummus säilib külmikus umbes neli ööpäeva.
Koostisosad
-
1 dlseesamiseemneid
-
1 purk(400/270 g) pruune konservube
-
2 slsidrunimahla
-
1väike küüslauguküüs
-
0.5 tljahvatatud vürtsköömneid
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlCayenne'i pipart
-
3 sloliiviõli
-
0.5 dlvett
Valmistamisjuhend
Rösti seesamiseemneid kuival pannil, kuni need saavad pisut värvi. Tõsta seemned kõrge servaga kaussi ja püreesta saumikseriga ühtlaseks pastaks. Loputa ja nõruta oad. Kaabi kannmikserisse seesamiseemnepasta ja lisa neile oad. Sega. Lisa sidrunimahl, pressitud küüslauguküüs ja muud koostisained ning surista ühtlaseks määrdeks. Vajaduse korral vedelda veega. Tõsta hummus serveerimisnõusse ja piserda peale pisut õli. Määre säilib külmikus umbes 4 päeva.