Mehhikopärane rebitud põrsaliha
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Rahvusvaheline, Pearoog

Mehhikopärane rebitud põrsaliha

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Rebitud põrsaliha valmistamine nõuab aega, kuid on lihtne. Mehhikopäraselt maitsestatud rebitud põrsaliha maitseb hästi tortiljade või pitaleibadega. Proovi seda ka salati juurde. Serveerimiseks rebi liha kahe kahvliga ribadeks.

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    põrsa kaelakarbonaadi
  • Keeduleem:
  • 8 dl
    lihapuljongit
  • 1 purk
    (400 g) kookospiima
  • 1
    sibul
  • 0.5 dl
    magusat sojakastet
  • 0.5 dl
    roosuhkrut
  • 1
    kaneelipulk
  • 3
    küüslauguküünt
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • Glasuurkaste:
  • 1 dl
    keeduleent
  • 2 sl
    kristall-roosuhkrut
  • 0.5 pakki
    (20 g) tex-mex-maitsesegu
 

Valmistamisjuhend

Lase keeduleeme koostisained kastrulis keema tõusta. Lisa juurde lihatükk ja keeda vaiksel tulel kaane all kaks tundi. Keera lihatükk paaril korral ümber. Tõsta liha keeduleemest välja, mähi toidukilesse ja seejärel fooliumi. Lase vähemalt 20 minutit seista või korralikult maha jahtuda.

Jäta osa keeduleemest alles. Keeda glasuurkastme koostisaineid 5 minutit. Viiluta jahtunud liha ja grilli kuumal grillil, kuni pind saab kauni värvi. Tõsta viilud kandikule ja nõruta peale glasuurkaste. Serveerimiseks rebi liha kahe kahvliga ribadeks.