Liigitus
Mehhikopärane rebitud põrsaliha
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Rebitud põrsaliha valmistamine nõuab aega, kuid on lihtne. Mehhikopäraselt maitsestatud rebitud põrsaliha maitseb hästi tortiljade või pitaleibadega. Proovi seda ka salati juurde. Serveerimiseks rebi liha kahe kahvliga ribadeks.
Koostisosad
-
800 gpõrsa kaelakarbonaadi
- Keeduleem:
-
8 dllihapuljongit
-
1 purk(400 g) kookospiima
-
1sibul
-
0.5 dlmagusat sojakastet
-
0.5 dlroosuhkrut
-
1kaneelipulk
-
3küüslauguküünt
-
2 tlvürtsköömneid
- Glasuurkaste:
-
1 dlkeeduleent
-
2 slkristall-roosuhkrut
-
0.5 pakki(20 g) tex-mex-maitsesegu
Valmistamisjuhend
Lase keeduleeme koostisained kastrulis keema tõusta. Lisa juurde lihatükk ja keeda vaiksel tulel kaane all kaks tundi. Keera lihatükk paaril korral ümber. Tõsta liha keeduleemest välja, mähi toidukilesse ja seejärel fooliumi. Lase vähemalt 20 minutit seista või korralikult maha jahtuda.
Jäta osa keeduleemest alles. Keeda glasuurkastme koostisaineid 5 minutit. Viiluta jahtunud liha ja grilli kuumal grillil, kuni pind saab kauni värvi. Tõsta viilud kandikule ja nõruta peale glasuurkaste. Serveerimiseks rebi liha kahe kahvliga ribadeks.