Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 dlvett
-
0.5 pakkipärmi (25 g)
-
1 tlsoola või ürdisoola
-
2 slõli
-
2 slkaerahelbeid
-
1 dlsepiku- või rukkijahu
-
nisujahu
- Kate:
-
1väike baklažaan
-
1väike suvikõrvits
-
2 slõli
-
2tomatit
-
paar vart talisibulat
-
purustatud vürtsi ja pitsamaitseainet
-
150 gnt-keyword' data-id=''>ntriivitud juustu, nt mozzarella't
Valmistamisjuhend
Lahusta pärm soojas vees. Lisa maitseained, õli, kaerahelbed ja vähehaaval jahu. Sõtku tainas pehmeks, ent sitkeks, lase kerkida, jaga neljaks ja rulli ahjuplaatidele ümmargusteks pitsapõhjadeks. Viiluta baklažaan ja suvikõrvits ning hauta praepannil õlis poolküpseks. Tõsta pitsapõhjadele. Lõika pitsadele katteks ka tomatit ja sibulavarsi. Maitsesta ja kata riivjuustuga. Küpseta ahjus 250-kraadise kuumuse juures 10–15 minutit.