Köögiviljapitsa
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Suvi, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Kiire valmistada, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Itaalia, Pearoog

Köögiviljapitsa

4 tükki
Kiire valmistada
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    vett
  • 0.5 pakki
    pärmi (25 g)
  • 1 tl
    soola või ürdisoola
  • 2 sl
    õli
  • 2 sl
    kaerahelbeid
  • 1 dl
    sepiku- või rukkijahu
  • nisujahu
  • Kate:
  • 1
    väike baklažaan
  • 1
    väike suvikõrvits
  • 2 sl
    õli
  • 2
    tomatit
  • paar vart talisibulat
  • purustatud vürtsi ja pitsamaitseainet
  • 150 g
    nt-keyword' data-id=''>ntriivitud juustu, nt mozzarella't
 

Valmistamisjuhend

Lahusta pärm soojas vees. Lisa maitseained, õli, kaerahelbed ja vähehaaval jahu. Sõtku tainas pehmeks, ent sitkeks, lase kerkida, jaga neljaks ja rulli ahjuplaatidele ümmargusteks pitsapõhjadeks. Viiluta baklažaan ja suvikõrvits ning hauta praepannil õlis poolküpseks. Tõsta pitsapõhjadele. Lõika pitsadele katteks ka tomatit ja sibulavarsi. Maitsesta ja kata riivjuustuga. Küpseta ahjus 250-kraadise kuumuse juures 10–15 minutit.